INTERNATIONAL
ไทย English Nederlands Deutsch
English Thai Nederlands Deautsch
Export van onze teak huizen

Globe

Omdat een teakhouten huis van ThaiLanna Home verplaatsbaar is, kunnen we het exporteren naar en assembleren op elke plek op aarde!

ThaiLanna Home heeft ervaring met de export van teak huizen. Wij beschikken over alle door de Thaise authoriteiten voorgeschreven vergunningen voor de afgifte van een export-verklaring voor teakhouten produkten.

Kleine huizen kunnen we in een container verschepen als bouwpakket met duidelijke montage-instructies voor een ervaren doe-het-zelver.

Voor grotere en gecompliceerde modellen kunnen we een team van specialisten sturen die de job ter plekke bij u in luttele weken klaart.

Meer informatie.

Al onze (al dan niet aangepaste) modellen kunnen geëxporteerd worden. U dient bij de plaatselijke instanties te informeren naar specifieke bouwtechnische voorschriften zodat wij het model en de bouwtekeningen kunnen aanpassen aan de plaatselijke voorschriften. Voor het aanvragen van een bouwvergunning kunnen wij een en set bouwtekeningen e-mailen in AutoCAD-formaat. Waarschijnlijk zult u dat door een bouwtechnisch-deskundige moeten laten controleren en eventueel laten aanvullen dan wel aanpassen.

NE1ModernThai

NE1ModernThai

DutS

Verscheping.

Zodra het huis (gedeeltelijk) klaar is in onze fabriek zullen we het in delen demonteren en met zorg in de container(s) laden. Elk deel wordt goed verpakt om beschadigingen tijdens het transport te voorkomen. Nadat alle douane-formaliteiten hier zijn voltooid zal uw nieuwe woning verscheept worden naar de uiteindelijke bestemming.

Assemblage en kosten.

Indien u ervoor kiest dat wij het huis bij u plaatsen, dan zal ons team naar u komen. U dient te zorgen voor een tijdelijke werk-vergunning voor deze montage-werkzaamheden. Reis- en verblijfskosten ter plekke zijn voor uw rekening. Arbeidsloon is in de prijs inbegrepen. De export-prijs (FOB-bangkok) is ongeveer 20% hoger dan de in deze website genoemde prijzen. Kosten voor zee-transport en lokaal transport zijn ook voor uw rekening. Op verzoek kunnen wij u een indicatie geven van die kosten. Neem voor meer informatie contact met ons op.

ModelK

Scetch

© 2004-2011 ThaiLanna Home Co., Ltd. Chiang Mai - Phrae, Thailand. All rights reserved. Last update June 30, 2011 .